Stella Liljeberg

Stella är vår fantastiska kursadministratör som ger våra kursdeltagare högsta möjliga service och som håller ordning på allt som händer.

info@performance-institute.se eller ring 08 - 411 32 00.

Jonas Bergqvist

Jonas är författare, hälsoentreprenör, leg. sjukgymnast och träningscoach med över tio års erfarenhet av kliniskt arbete. Hans specialinriktning är livsstilsmedicin samt optimering av mental och fysisk prestation. Jonas är en av Sveriges främsta Paleoförespråkare och värdesätter hälsokunskap med stark vetenskaplig grund. Med sitt engagerande och pedagogiska sätt att beskriva och förklara är han en mycket uppskattad utbildare och föreläsare.

jonas@hmg-scandinavia.se eller ring 08 - 411 32 00.

Johan Birath

Johan har varit VD för Ticketmaster och reklambyrån Drama Queen samt försäljningschef för bolag som JCDecaux, SvD och IDG. Han är dessutom utbildad inom funktionsmedicin, nutrition, fysträning och prestationsoptimering. Johan arbetar med ledarskaps- och verksamhetsutveckling samt mentorskap för individer, grupper och organisationer som vill arbeta med sin motivation, prestera bättre resultat, orka mer, må bättre och nå mål.

johan.birath@media720.se eller ring 08 - 411 32 00.