VÅR TVÄRVETENSKAPLIGA FILOSOFI

Tvärvetenskap är för oss en metod för att integrera prestationsoptimering, ledarskap och coachning i en unik process i 360° som leder till ett högt kommersiellt värde. Vi vänder oss till dig som vill arbeta med professionella metoder och för att få högpresterande personer och grupper inom näringsliv och idrott att prestera ännu bättre resultat, orka mer, nå mål, må bättre och nå sin fulla potential i sina yrkesroller.

Kost träning och livsstil

Vi är sprungna ur en evidensbaserad värld av paleotänk, evolutionsmedicin och funktionsmedicin. 

Vi ger dig evidensbaserade metoder för att hjälpa kroppens enastående förmåga att förbättra sin funktion om vi ger rätt förutsättningar i form av näringstät kost, funktionell träning, fasta, stresshantering, sömnvanor och utvecklar sunda relationer.

Prestationsoptimering

Optimering är tankesättet att ta på sig sina ingenjörsglasögon och betrakta den egna kroppen som en komplex maskin att skaffa sig en manual till. 

Vi lär ut effektiva strategier för att du ska förstå hur man styr och kontrollerar kroppens funktionella och bio-kemiska status för att bygga en robusthet mot det moderna samhällets påfrestningar.

Ledarskap och coachning

Ledarskap och coachning är för oss metoder för självkännedom och självutveckling där du behöver förstå dig själv för att effektivt kunna leda andra till varaktig utveckling, förändring och framgång. 

Du får lära dig hur du med dina unika egenskaper på bästa sätt ska leda och coacha dig själv och andra individer och grupper för att bli motiverade och nå mål.

OM OSS

Performance Institute är ett varumärke i företaget Performance Institute Scandinavia AB. Vi är ett kommersiellt, men politiskt obundet, företag som producerar och säljer kurser, yrkesutbildningar, föreläsningar, konsultationer och karriärstöd inom prestationsoptimering, ledarskap, coachning, idrott, funktionsmedicin och hälsa.

VILKA VI ÄR

Jonas Bergqvist är entreprenören, hälsogurun, författaren och opinionsbildaren som utvecklat och drivit fram framgångsrika varumärken som Paleo Institute, Funktionsmedicinska Institutet, Tidsskriften Hälsa & Funktionsmedicin och Funktionsmedicinska vårdutbildningar. Jonas har genom åren utbildat och föreläst för tusentals personer om optimering av kost, hälsa och träning för en hållbar livsstil.

Kontakta Jonas på jonas@hmg-scandinavia.se eller ring 08 - 411 32 00.


Johan Birath är expert på utveckling av individer och grupper och han har under många år framgångsrikt arbetat med ledarskap, coachning, motivation, kommunikation och förändringsprocesser som VD och försäljningschef i olika bolag och branscher. Johan har även utbildat sig inom funktionsmedicin, nutrition, fysträning och prestationsoptimering samt har skrivit en bok om förändringsarbete i organisationer.

Kontakta Johan på johan.birath@media720.se eller ring 08 - 411 32 00.


I Performance Institute väver Jonas och Johan ihop sina erfarenheter med det bästa från två världar med en tvärvetenskaplig utveckling och träning av chefer, ledare, coacher och tävlande motionärer och elitidrottare i en unik metod i 360° för maximal inlärning och utveckling.


Välkommen till oss!

Fyll i dina uppgifter för att ta del av nyheter och information om våra tjänster.